null

POHIŠTVO ZA DNEVNE SOBE

Dnevne sobe · Komode · Vitrine · Poličniki

null

OBLAZINJENO POHIŠTVO

Sedežne garniture · Kavči · Fotelji · Počivalniki

DNEVNE SOBE

Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji,  sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato, poskrbite, da bo to zares prijeten prostor. Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?

VITRINE, KOMODE IN POLIČNIKI

OBLAZINJENO POHIŠTVO

null

SEDEZNE GARNITURE

null

FOTELJI

null

KAVČI

null

POČIVALNIKI

SEDEŽNE GARNITURE

TRIJE POMEMBNI KORAKI pri izbiri vaše nove sedežne garniture

  • IZBERITE SVOJ MODEL SEDEŽNE GARNITURE
  • IZBERITE SVOJO VELIKOST IN POSTAVITEV
  • IZBERITE ŽELJEN MATERIAL IN BARVO

Večina naših sedežnih garnitur je sestavljena iz posameznih elementov različnih dimenzij. Zato si lahko ob naročilu vsakdo sestavi sedežno garnituro po svojih željah in merah bivalnega prostora.

KAVČI

Pri izbiri kavča vam z veseljem svetujemo,glede na vaše potrebe in želje.Pomembna razlika med njimi je ali kupujete kavč ali trosed samo za sedenje ali z posteljno funkcijo.Pri slednjih vam nudimo širok izbor.Raztegljivi kavči se razlikujejo po širini ležišča in pa po sestavi le tega,ali je vzmeten,ali je iz poliuretanskih materialov ali pa v zadnjem času zelo priljubljeno žepkasto vzmetenje.

FOTELJI

POCIVALNIKI

SALON POHIŠTVA ČRNOMELJ

OBIŠČITE NAŠ
SALON POHIŠTVA