VZMETNICE- NADVLOŽKI

VZGLAVNIKI- PREŠITE ODDEJE

VSE VZMETNICE IN NADVLOŽKI DOBAVLJIVI TUDI V NESTANDARDNIH DIMENZIJAH

Se zjutraj zbujate utrujeni in z bolečinami v križu? Je vaše ležišče polno neravnin? So na njem, ko vstanete, vidni odtisi vašega telesa? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pritrdilno, je velika verjetnost, da spite na dotrajani vzmetnici, ki vam ne omogoča sproščujočega nočnega počitka. Zato smo pri nas pripravili veliko izbiro kvalitetnih ležišč, katere vam bomo z veseljem predstavili. NI POMEMBNO KJE, POMEMBNO JE NA ČEMU

VZMETNICE

VZMETNICA COOLER ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 30 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C, izdelana iz kombinacije pletenine in tkanine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov.7 consko jedro za razbremenitev pritiska telesa, ki je zelo prilagodljivo z 1000 mikro žepkastimi vzmetmi na kvadratni meter in ne moti partnerja med spanjem. Vzmetnica je dvostranska s spominsko peno visoke gostote na eni in HR peno na drugi strani. Cooler vlakna – za vrhunsko kvalitetno spalno klimo in ugoden občutek svežine, ki znižuje telesno temperaturo,za kvalitetnejši spanec.

VZMETNICA PRESTIGE ... klikni za ceno

Vzmetnica višine 25 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C, izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Snemljiva prevleka z zadrgo v letno-zimski izvedbi.7 različnih con mikrožepkastih jeder omogoča kvalitetnejše anatomsko prilagajanje telesu, sloj visokoelasične HR pene omogoča boljšo podprtost telesu. Intense – pletenina s karbonskimi nitmi omogoča hitreje praznjenje elektricitet iz telesa,ter gobji in sproščujoč spanec. Prav tako aktivno odbija prah.

VZMETNICA OLEA ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 30 cm, Termoregulacijski snemljivi zgornji sloj vzmetnice z zadrgo, ki je pralen na 30C, razbremeni pritiske in vpliva na zmanjšanje obračanja med spanjem. Anatomsko žepkasto jedro višine 17 cm za pravilen položaj telesa. Zračni in antialergijski materiali zagotavljajo vrhunsko higieno spanja, konstrukcija vzmetnice nudi dolgotrajnost in obstojnost. Olivoil – tretma z mikrokapsulami olivnega olja na površinskem delu vzmetnice.

VZMETNICA DALIA PLUS ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 23 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi, pralna na 30 C,izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Snemljiva prevleka z zadrgo v letno-zimski izvedbi. Ojačano žepkasto vzmetenje omogoča anatomsko podporo telesu. Dvostranska vzmetnica z možnostjo dveh trdot, trda PU pena za tršo in spominska pena za mehkejšo stran. Q-Dry&Soft – tehnologija izvedbe pletenine omogoča hitrejše sušenje prevleke kot pri standardnih vzmetnicah.

VZMETNICA ERATO PLUS ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 22 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi,pralna na 30 C, izdelana iz pletenine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Dvostranska vzmetnica z ojačanim žepkastim jedrom v osnovi.

VZMETNICA DREAMER ... klikni za ceno

Vzmetnica dostopna v višinah 25, 28 in 30 cm. Negorljiva antibakterijska prevleka, prešita s PES vato in pomožnimi ročaji za obračanje na bočnih straneh. Jedro vzmetnice sestavljeno iz ojačanega žepkastega vzmetenja, trdote F2.HR pena z močnimi stranskimi ojačitvami iz PU pene pa zagotavlja kompaktnost in dolgotrajnost vzmetnice.

VZMETNICA ADRIATICO ... klikni za ceno

Vzmetnica višine 25 cm. Negorljiva antibakterijska prevleka z 3D zračnim trakom na obeh straneh. Jedro vzmetnice sestavljeno iz ojačanega žepkastega vzmetenja, trdote F2,ki je dodatno obloženo s slojem pene,omogoča izredno podporo telesu in vzdržljivost vzmetnice. Zadrga za združenje dveh enojnih vzmetnic v eno daje izdelku dodatno uporabno lastnost. Bočne ojačitve omogočajo dolgo življenjski dobo vzmetnice.

VZMETNICA GALILEO ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 25 cm. Visoko kvalitetna antibakterijska prevleka pralna na 30 C, narejena iz tkanine, ki zadovoljuje zahteve Oko-Tex standardov. Jedro pri vzmetnici je sestavljeno iz treh vrst pen različnih trdot, katere je možno sestavljat po željah uporabnika in spreminjat trdoto vzmetnice. Jedru je dodan še nadvložek MEMORY, s katerim še dodatno spremenite trdoto ležišča, kateri je ločljiv in ga lahko vzamete s sabo na potovanje ali počitnice in si zagotovite udobnejše spanje. Dodana je še praktična torba za nošenje nadvložka. Silver – tehnologija izvedbe pletenine omogoča veliko higieno spanja,ter odstranjuje neprijetne vonjave.

VZMETNICA MEMORY 4+16 ... klikni za ceno

Višina vzmetnice 20 cm. Visoko kvalitetna prevleka z antialergijskimi lastnostmi,pralna na 30 C, izdelana iz kombinacije pletenine in tkanine, ki zadovoljujejo zahteve Oko-Tex standardov. Vzmetnica izdelana v kombinaciji spominske pene in pene normalne trdote. Termoaktivna spominska pena se prilagaja obliki telesa in omogoča izredno udobnost in sproščenost. Ametist prevleka – blago z drobci dragega kamna za spokojen in miren spanec.

VZMETNICA ORTOPEDICO ... klikni za ceno

Kombinacija dveh vrst PU pene različne trdote je ustvarila vzmetnico Ortopedico, katere struktura ustreza vsem merilom, na podlagi katerih lahko vzmetnico imenujemo ortopedska, z osnovno funkcijo postavljanja telesa spečega v pravi anatomski položaj med spanjem. Vzmetnica ima zaradi profilirane strukture ležečega dela jedra antidekubitusne lastnosti in je praktična za uporabo v kombinaciji z latofleksom, ki ima možnost dviganja glave in nog. Priporočljivo je ljudem, ki veliko časa preživijo v postelji, medtem ko je vzdrževanje preprosto in je obogateno s pralno prevleko z antialergijskim delovanjem. Skupna višina je približno 18 cm.

VZMETNICA INFINITY ... klikni za ceno

VZMETNICA INFINITY Višina 20 cm,4 različne trdote ležišča, visoko kvalitetna prevleka z antialergijsko sestavo,pralna na 30 c, izdelana iz pletenine katera zadostuje Oeko-tex standardu. Prevleka je z zadrgo. Jedro ležišča sestavljeno iz dveh vrst pen različnih trdot. Ležišče je obojestransko z štirimi različnimi nivoji udobnosti. Profiliran zgornji del na obeh straneh jedra nudi kvalitetno anatomsko prilagajanje telesu.

NADVLOŽKI

NADVLOŽEK WOOLY ... klikni za ceno

Je primeren za ljudi, ki imajo težave s potenjem med spanjem, saj zaradi naravnih lastnosti volne pomaga odpraviti vlago iz spalnega okolja. Je del PREMIUM ponudbe nadvložkov MojSan. Zaradi elastičnih nosilcev na vseh štirih straneh je praktičen, pralen in enostaven za namestitev neposredno na vzmetnico. Volna uravnava vlago, je zelo udobna, medtem ko bo bombažna zunanja obloga zagotovila nemoteno dihanje kože in bo ta zgornji del vašega spalnega kompleta povečala njeno udobje. PURE NEW WOOL by WOOLMARK company Logotip je eden najbolj prepoznavnih simbolov v tekstilni industriji, kar pomeni, da je izdelek izdelan iz 100% čiste volne.

NADVLOŽEK TREND ... klikni za ceno

Če želite za razmeroma majhen denar popraviti udobnost vzmetnice, je nadvložek Trend prava rešitev. Nadvložek Trend odlikuje praktičnost uporabe in enostavnost vzdrževanja. V svoji strukturi ima PU peno, ki je oblečena z antialergijsko snemljivo pralno prevleko. Da bi bila njegova funkcionalnost še boljša, smo na konce nadvložka dodali elastična držala, da nadvložek ne zdrsne s spalne površine, na katero jo želite postaviti. Skupna višina je 6 cm in je dobra izbira, če raje spite na površinah z običajno trdoto.

NADVLOŽEK MEMORY ... klikni za ceno

Če se želite vsako jutro zbuditi nasmejani, brez bolečin v hrbtu, pripravljeni na nov dan, je nadvložek Memory prava izbira za vas! Ta nadvložek je narejen iz termoaktivne spominske pene z optimalno debelino 4 centimetre, z antialergijsko in antibakterijsko pralno prevleko. Plast spominske pene se oblikuje glede na obliko vašega telesa, ki zagotavlja podporo brez pritiska na mišice in kosti. Nadvložek Memory je dodatek k vaši trdi in neudobni postelji, po potrebi ga lahko zvijete in vzamete s seboj ter udobno spite, kjer koli že ste, kar odraža njegovo multipraktičnost.

NADVLOŽEK OLIVOIL MEMORY ... klikni za ceno

Doživite neverjeten občutek udobja med spanjem na nadvložku Olivoil Memory. Kakovostna prevleka tega nadvložka z obdelavo Olivoil je našla uporabno vrednost v tem izjemno udobnem izdelku s skupno višino 7 cm. Nadvložek je namenjena tistim, ki jim je vrhunsko udobje nujno. Nadvložek je na koncih pritrjen z elastiko, zahvaljujoč kateri ostane pritrjen na vzmetnico ali ustrezno spalno podlago. Funkcionalnost tega izdelka, ki se med drugim kaže v možnosti rolanja in enostavnosti vzdrževanja s pranjem, bo našla uporabno vrednost v vašem gospodinjstvu.

VZGLAVNIKI

Vzglavnik Visco THERAPEDIC zmanjšuje bolečine v zgornjem delu hrbtenice, ki jih povzročajo poškodovani živci, bolečine zaradi zobozdravstvenih posegov, operacij ali drugih težav, povezanih z zgornjim delom hrbtenice.
Je idealna podlaga za vrat in glavo. Sprošča ves pritisk na telo v vratu in ustvarja optimalne pogoje za nemoten krvni obtok, kar je idealen pripomoček za pravilno postavitev zgornjega dela hrbtenice.
Pomaga pri nespečnosti, motnjah spanja in glavobolih, povezanih s težavami pri spanju.
Uporablja se lahko kot dodatek k CPAP pripomočku z dihalno masko z asistenco za bolnike, ki trpijo zaradi apneje, motnje dihanja zaradi spanja, pri kateri se večkrat ustavi dihanje ponoči.

VZGLAVNIK VISCO THERAPEDIC ... cena 67,90 €

Vzglavnik Visco THERAPEDIC zmanjšuje bolečine v zgornjem delu hrbtenice, ki jih povzročajo poškodovani živci, bolečine zaradi zobozdravstvenih posegov, operacij ali drugih težav, povezanih z zgornjim delom hrbtenice. Je idealna podlaga za vrat in glavo. Sprošča ves pritisk na telo v vratu in ustvarja optimalne pogoje za nemoten krvni obtok, kar je idealen pripomoček za pravilno postavitev zgornjega dela hrbtenice. Pomaga pri nespečnosti, motnjah spanja in glavobolih, povezanih s težavami pri spanju. Uporablja se lahko kot dodatek k CPAP pripomočku z dihalno masko z asistenco za bolnike, ki trpijo zaradi apneje, motnje dihanja zaradi spanja, pri kateri se večkrat ustavi dihanje ponoči.
Vzglavnik MojSan Visco ERGONOMIC je izdelan iz visokokakovostne spominske pene, anatomsko oblikovan tako, da glavo postavi v ustrezen spalni položaj, da se izogne negativnim učinkom obračanja in iskanja idealnega položaja med spanjem.
 
Blazina ima ortopedske in terapevtske značilnosti delovanja na vaše telo, pomaga pri težavah s smrščanjem in spodbuja krvni obtok.

VZGLAVNIK VISCO ERGONOMIC ... cena 50,40 €

Vzglavnik MojSan Visco ERGONOMIC je izdelan iz visokokakovostne spominske pene, anatomsko oblikovan tako, da glavo postavi v ustrezen spalni položaj, da se izogne negativnim učinkom obračanja in iskanja idealnega položaja med spanjem. Blazina ima ortopedske in terapevtske značilnosti delovanja na vaše telo, pomaga pri težavah s smrščanjem in spodbuja krvni obtok.
Vzglavnik MojSan Woolly je edinstven, unikaten izdelek s strukturo iz izključno naravnih materialov, ki spada v PREMIUM ponudbo vzglavnikov MojSan. Izdelana je iz 100% naravnih materialov. Sestavljen je iz zunanje pralne prevleke iz 100% bombaža z zadrgo, znotraj katere je dodatna prevleka na osnovi bombažnih vlaken, napolnjena z najfinejšo volno za vrhunsko vzdušje spanja. Volna uravnava vlago, je zelo prijetna, bombažna zunanja podloga pa bo zagotovila nemoteno dihanje kože obraza in bo ta vzglavnik nepogrešljiv del vaše spalnice. Vzglavnik je nastavljiv in možno je nastavljati višino blazine.
PURE NEW WOOL by WOOLMARK company Logotip je eden najbolj prepoznavnih simbolov v tekstilni industriji, kar pomeni, da je izdelek izdelan iz 100% čiste volne.

VZGLAVNIK WOOLLY ... cena 50,40 €

Vzglavnik MojSan Woolly je edinstven, unikaten izdelek s strukturo iz izključno naravnih materialov, ki spada v PREMIUM ponudbo vzglavnikov MojSan. Izdelana je iz 100% naravnih materialov. Sestavljen je iz zunanje pralne prevleke iz 100% bombaža z zadrgo, znotraj katere je dodatna prevleka na osnovi bombažnih vlaken, napolnjena z najfinejšo volno za vrhunsko vzdušje spanja. Volna uravnava vlago, je zelo prijetna, bombažna zunanja podloga pa bo zagotovila nemoteno dihanje kože obraza in bo ta vzglavnik nepogrešljiv del vaše spalnice. Vzglavnik je nastavljiv in možno je nastavljati višino blazine. PURE NEW WOOL by WOOLMARK company Logotip je eden najbolj prepoznavnih simbolov v tekstilni industriji, kar pomeni, da je izdelek izdelan iz 100% čiste volne.
Vzglavnik MojSan Bamboo z polnilom iz organskih bambusovih vlaken v kombinaciji z bombažnimi platni je odgovor na vaše potrebe po zdravem spalnem okolju. Kombinacija materialov, iz katerih je izdelan, uvršča ta izdelek v PREMIUM segment kolekcije MojSan.
ORGANSKI Bambus, naravno, organsko vlakno, pridobljeno iz bambusovega drevesa. Bambus je 100% naravni material, ker ne zahteva umetnih gnojil ali agrokemikalij.

VZGLAVNIK BAMBOO ... cena 44,80 €

Vzglavnik MojSan Bamboo z polnilom iz organskih bambusovih vlaken v kombinaciji z bombažnimi platni je odgovor na vaše potrebe po zdravem spalnem okolju. Kombinacija materialov, iz katerih je izdelan, uvršča ta izdelek v PREMIUM segment kolekcije MojSan. ORGANSKI Bambus, naravno, organsko vlakno, pridobljeno iz bambusovega drevesa. Bambus je 100% naravni material, ker ne zahteva umetnih gnojil ali agrokemikalij.
Vzglavnik Olivoil Memory je anatomski vzglavnik iz termoaktivne spominske pene s praktično in pralno prevleko za vsakodnevno uporabo. Notranje jedro tega vzglavnika se prilagodi obliki vaše glave in vratu in je primerno za ljudi, ki imajo raje tanjše vzglavnike. Spominsko peno profilirajo zračni kanali, ki skrbijo za kroženje zraka in preprečujejo potenje.
Protialergijska, pralna prevleka je obdelana z mikrokapsulami oljčnega olja, obdelava Olivoil® in obogatena z zračno 3D tkanino, ki omogoča lažji pretok zraka in manj zadrževanja vlage v vzglavniku.

VZGLAVNIK OLIVOIL MEMORY .. cena 39,50 €

Vzglavnik Olivoil Memory je anatomski vzglavnik iz termoaktivne spominske pene s praktično in pralno prevleko za vsakodnevno uporabo. Notranje jedro tega vzglavnika se prilagodi obliki vaše glave in vratu in je primerno za ljudi, ki imajo raje tanjše vzglavnike. Spominsko peno profilirajo zračni kanali, ki skrbijo za kroženje zraka in preprečujejo potenje. Protialergijska, pralna prevleka je obdelana z mikrokapsulami oljčnega olja, obdelava Olivoil® in obogatena z zračno 3D tkanino, ki omogoča lažji pretok zraka in manj zadrževanja vlage v vzglavniku.
Vzglavnik MojSan Memory je eden najprivlačnejših izdelkov iz ponudbe Moj San. Je rezultat prizadevanja za ponudbo izdelka na osnovi spominske pene v klasični obliki vzglavnika z anatomskim učinkom prilagajanja posamezni obliki telesa. Ta vzglavnik je še posebej primeren za tiste, ki imajo težave z izbiro pravega vzglavnika glede na višino, saj lahko vsak uporabnik s preprostim odstranjevanjem in dodajanjem koščkov spominske pene prilagodi višino.

Antialergijska prevleka tega vzglavnika preprečuje prehod pršic in bakterij znotraj vzglavnika in preprečuje njihov razvoj. Za lažji pretok zraka je dodan 3D zračni trak, ki zagotavlja lažji pretok zraka in dihanje vzglavnika.

VZGLAVNIK MEMORY ... cena 31,00 €

Vzglavnik MojSan Memory je eden najprivlačnejših izdelkov iz ponudbe Moj San. Je rezultat prizadevanja za ponudbo izdelka na osnovi spominske pene v klasični obliki vzglavnika z anatomskim učinkom prilagajanja posamezni obliki telesa. Ta vzglavnik je še posebej primeren za tiste, ki imajo težave z izbiro pravega vzglavnika glede na višino, saj lahko vsak uporabnik s preprostim odstranjevanjem in dodajanjem koščkov spominske pene prilagodi višino. Antialergijska prevleka tega vzglavnika preprečuje prehod pršic in bakterij znotraj vzglavnika in preprečuje njihov razvoj. Za lažji pretok zraka je dodan 3D zračni trak, ki zagotavlja lažji pretok zraka in dihanje vzglavnika.
Vzglavnik Mojsan Climate z integriranimi zračnimi kanali s pomočjo 3D airmesh platna omogoča nemoteno kroženje zraka, kar je eden od predpogojev za zdrav in sproščujoč spanec. Izdelek privlačnega dizajna za zdrav osvežujoč spanec je nastal kot kombinacija natančne tehnologije obdelave in antialergijskih materialov.
 
Vlakna MICROGEL, izjemno tanka vlakna, ki z značilnostjo neverjetne mehkobe ustvarjajo razkošno udobje, ki se pogosto primerja z udobjem, ki ga zagotavljajo.

VZGLAVNIK CLIMATE ... cena 33,40 €

Vzglavnik Mojsan Climate z integriranimi zračnimi kanali s pomočjo 3D airmesh platna omogoča nemoteno kroženje zraka, kar je eden od predpogojev za zdrav in sproščujoč spanec. Izdelek privlačnega dizajna za zdrav osvežujoč spanec je nastal kot kombinacija natančne tehnologije obdelave in antialergijskih materialov. Vlakna MICROGEL, izjemno tanka vlakna, ki z značilnostjo neverjetne mehkobe ustvarjajo razkošno udobje, ki se pogosto primerja z udobjem, ki ga zagotavljajo.
Vzglavnik Actipro Memory je anatomski vzglavnik iz termoaktivne spominske pene, ki se prilagaja individualni obliki telesa in zagotavlja izjemno udobje in sprostitev. Vzglavnik je anatomsko oblikovan, kar med spanjem omogoča varno oporo za glavo, vrat, ramena in hrbtenico. Primeren je za vse starosti, še posebej za tiste, ki imajo težave z bolečinami v vratu in hrbtenici ali tiste, ki imajo raje nižje vzglavnike.

VZGLAVNIK ACTIPRO ... cena 25,40 €

Vzglavnik Actipro Memory je anatomski vzglavnik iz termoaktivne spominske pene, ki se prilagaja individualni obliki telesa in zagotavlja izjemno udobje in sprostitev. Vzglavnik je anatomsko oblikovan, kar med spanjem omogoča varno oporo za glavo, vrat, ramena in hrbtenico. Primeren je za vse starosti, še posebej za tiste, ki imajo težave z bolečinami v vratu in hrbtenici ali tiste, ki imajo raje nižje vzglavnike.

PREŠITE ODDEJE

ODEJA WOLLY ... klikni za ceno

Odeja MojSan Woolly je idealen regulator temperature za vaše spanje. Je edinstven izdelek na trgu s strukturo, narejeno izključno iz naravnih materialov. Je del PREMIUM odej MojSan. Izdelana je iz 100% naravnih materialov. WOOL by WOOLMARK company Logotip je eden najbolj prepoznavnih simbolov v tekstilni industriji, kar pomeni, da je izdelek izdelan iz 100% čiste volne.

ODEJA BAMBOO ... klikni za ceno

Odeja MojSan Bamboo, praktična celoletna odeja iz kolekcije MojSan, namenjena ljudem, ki so nagnjeni k alergijam, in tistim, ki poskušajo najti rešitev proti znojenju med spanjem. Napolnjena je z organskimi bambusovimi vlakni v kombinaciji z mikrogelnimi nitmi zagotavlja popolno antialergijsko vzdušje za prijetne sanje. Kombinacija materialov, iz katerih je izdelana, uvršča ta izdelek v PREMIUM segment kolekcije MojSan.

ODEJA CLIMATE ... klikni za ceno

Odeja Mojsan Climate je idealno dopolnilo vzglavnikom MojSan Climate, ki temelji na enakih značilnostih materialov, iz katerih so izdelani izdelki Climate, ki z uporabo 3D platna airmesh omogočajo nemoteno kroženje zraka, kar je eden od predpogojev za zdrav in sproščujoč spanec.

Pišite nam na : info@hutar.si

tel.: 07/3567 – 600

Hutar Trgovina d.o.o.

Viniška cesta 33, 8340 Črnomelj