Vzglavnik Climate

Povprašajte za ceno

MICROGEL vlakna

Dimenzije: 70×50

Dodaj v povpraševanje
Kategorija:

Opis

Vzglavnik Mojsan Climate z integriranimi zračnimi kanali z uporabo 3D airmesh platna omogoča nemoteno kroženje zraka, kar je eden od predpogojev za zdrav in sproščujoč spanec. Izdelek privlačnega dizajna za zdrav in osvežujoč spanec je nastal kot kombinacija natančne tehnologije obdelave in antialergijskih materialov.

Dihalne blazine razporejajo vlago in preprečujejo razvoj pršic in bakterij. Ta antialergijski izdelek z ultra mehko tkanino ima še eno izjemno lastnost, ki se odraža v sposobnosti pranja celotnega vzglavnika in hitrem sušenju.

MICROGEL vlakna, nano-izjemno tanka vlakna, ki s svojo lastnostjo neverjetne mehkobe ustvarjajo razkošno udobje, ki se pogosto primerja z udobjem, ki ga zagotavljajo izdelki iz perja.

 

Značilnosti vzglavnika MojSan Climate:

  • blazina z zgornjim zaključkom
  • privlačen in moderen dizajn
  • integrirani zračni kanali z uporabo 3D airmesh platna omogočajo nemoteno kroženje zraka
  • porazdelitev vlage izven vzglavnika preprečuje razvoj pršic in bakterij
  • možno pranje in sušenje celotne blazine
  • polnilo iz mikrogelnih vlaken za vrhunsko spalno vzdušje
  • izjemno mehka blazina.

 

Zakaj MICROGEL vlakna:

Microgel vlakna so nano-izrazito tanka vlakna, ki se po svoji izjemni mehkobi primerjajo z luksuzno udobjem, ki ga pogosto povezujemo s perjem.

Microgel izdelki so idealna rešitev za ljudi, ki so občutljivi na alergije, saj preprečujejo zadrževanje pršic in drugih alergenov, ki lahko negativno vplivajo na spanca.

Idealno se kombinirajo s 3D zračnim trakom za lažjo cirkulacijo zraka in ustvarjanje optimalnega klimatskega okolja za spanje, hkrati pa ohranjajo prvotno obliko še dolgo po uporabi.