Vzglavnik Memory

44,00 

Stisnjena spominska pena za dodatno udobnost
Dimenzija: 65×50

Na zalogi

Kategorija:

Opis

  • Antialergijski vzglavnik z nastavljivo višino
  • Vzglavnik na osnovi spominske pene za vrhunsko prilagajanje obliki glave in vratu
  • 3D zračna tkanina za boljše kroženje zraka
  • Zunanja prevleka z zadrgo pralna pri 40°C

Vzglavnik MojSan® Memory je eden najatraktivnejših izdelkov iz ponudbe MojSan®. Je rezultat prizadevanja, da ponudimo izdelek na osnovi spominske pene v klasični obliki vzglavnika z anatomskim učinkom prilagajanja individualni konturi telesa.

Ta vzglavnik je še posebej primeren za tiste, ki imate težave z izbiro pravega vzglavnika glede na višino vzglavnika, saj lahko s preprostim odstranjevanjem in dodajanjem mletega spominskega kosmiča vzglavnika vsak uporabnik prilagodi višino vzglavnika.

Proti alergijski vzglavnik tega vzglavnika preprečuje prehod pršic in bakterij v notranjost blazine ter preprečuje njihov razvoj na samem vzglavniku. Za lažji pretok zraka v notranjost blazine je dodan 3D trak, ki zagotavlja lažji pretok zraka in dihanje blazine.

 

PREDNOSTI:

Memory pena

Notranjost vzglavnika je sestavljena iz jedra iz memory pene debeline 2 cm, ki je obšita s tremi stranmi in napolnjena s mehko mletimi memory puhom. Pri sobni temperaturi memory pena zagotavlja vrhunsko udobje in miren spanec. Vzglavnik Moj San Memory je standardno oblikovan vzglavnik, ki s pomočjo memory pene omogoča anatomsko podporo glavi in ramenom ter hkrati sprošča vratne mišice. Jastuk je primeren za vse starosti in zagotavlja izjemno sproščujoč občutek, ki vam pomaga lažje zaspati.

Nastavljiva višina vzglavnik

Jedro vzglavnika ima praktično zadrgo, s katero lahko odprete notranjost in izvlečete toliko mletega memory puhca, kolikor menite, da je potrebno za nastavitev višine vzglavnika in ustvarjanje popolnega okolja za spanje.

Antialergijski vzglavnik s pralno prevleko

Pralna prevleka z zadrgo zagotavlja izjemno higiensko okolje za spanje s trajnim antialergijskim tretmajem. Prevleka, ki preprečuje nabiranje pršic in njihovo prodiranje v notranjost vzglavnika, je izdelana iz visokokakovostnega antialergijskega platna, ki je pralno pri 40°C in ustreza Öko-Tex standardom. Na drugi strani prevleke je 3D zračna tkanina za boljšo cirkulacijo zraka.

3D zračni trak

Na zadnji strani prevleke je 3D zračni trak, ki olajšuje prezračevanje jastuka in preprečuje zadrževanje vlage v jedru. Prav tako olajša sušenje prevleke zaradi lastnosti in strukture te posebne vrste tkanine.

 

TEHNIČNE INFORMACIJE :

-Polnenje: 

Mleta memory pena

-Zunanja prevleka:

Visokokakovostna antialergijska tkanina 3D zračna tkanina

-Dimenzije:

65×50

Vzglavnik je pakiran v praktično folijo z ročajem za nošenje.

  • Zadrga
  • Antialergijska prevleka
  • Spominska pena
  • Zrnca iz spominske pene
  • 3D zračna tkanina