Vzglavnik Proactive Memory

38,00 

Anatomsko oblikovna spominska pena
Dimenzija: 50×32

Na zalogi

Kategorija:

Opis

-Antibakterijski anatomski vzglavnik s probiotično mikrofloro Proactive® v prevleki

-Vzglavnik iz spominske pene z dvema višinama, ki sta prilagodljivi obliki vaše glave in vratu

-3D zračna tkanina za boljše kroženje zraka

-Zunanja prevleka z zadrgo pralna pri 40°C

-Vzglavnik pakiran v škatli z ročajem

Vzglavnik Proactive memory je anatomski vzglavnik iz termo aktivne spominske pene, ki se prilagaja individualni konturi telesa in zagotavlja izjemno udobje in sprostitev. Vzglavnik je anatomsko oblikovan, ki zagotavlja varno podporo za vaši glavi, vratu, ramenom in hrbtenici med spanjem. Ta blazina je primerna za vse starosti, predvsem pa za tiste, ki imate težave z bolečinami v vratu in hrbtenici, ali tiste, ki imajo raje nižje blazine.

Proti alergijska lastnost tega vzglavnika je dodana vrednost v prevleki, ki je zahvaljujoč obdelavi Proactive® najnovejša tehnologija za naravno, aktivno, antibakterijsko delovanje. Pralna prevleka tega vzglavnika je obogatena z zračno 3D tkanino, ki omogoča lažji pretok zraka in manjše zadrževanje vlage v notranjosti vzglavnika.

 

PREDNOSTI :

 

Memory pena

Anatomsko oblikovana memory pena zagotavlja pravilen položaj vaše glave in vratu. Vzglavnik se prilagaja teži vaše glave in se po prebujanju vrne v prvotno, originalno obliko. Memory pena, iz katere je narejen vzglavnik je trajna in ne izgublja na volumna. Memory pena je oblikovana na različno višino na obeh straneh vzglavnika, kar omogoča uporabo strani, ki vam najbolj ustreza.

Antialergijski vzglavnik s Proactive® platnom

Vzglavnik je obložen antialergijsko prevleko, ki preprečuje nabiranje pršic. Prevleka je izdelana iz visokokakovostnega Proactive® platna, ki je pralno pri 40°C in izpolnjuje standarde Oeko-Tex. Proactive® je revolucionarni izdelek, ki bo olajšal življenje vsem alergikom in ljudem z astmo. Proactive® deluje na trajnosten in 100% naraven način. Probiotični mikroorganizmi absorbirajo vlago v spalnem okolju ter odstranjujejo škodljive snovi v platnu. Ta proces ustvarja okolje, ki ni privlačno za pršice, ki lahko povzročajo alergije, in zmanjšuje njihove vire hrane. Na Proactive® tekstilu se škodljive bakterije in glivice ne morejo razvijati niti razmnoževati, s čimer se odpravljajo neprijetni vonji in alergijski učinki, ki jih povzroča prah in pršice. Klinično preizkušen v Liègu, najučinkovitejši medicinski tekstil na svetu, je danes na voljo tudi vam preko vzglavnika Proactive Memory. Nasvidenje pršice!

3D zračni trak

Na zadnji strani prevleke je 3D zračni trak, ki olajša prezračevanje jastuka in preprečuje zadrževanje vlage v jedru. Prav tako olajša sušenje prevleke zaradi lastnosti in strukture te posebne vrste tkanine.

 

TEHNIČNE INFORMACIJE:

-Jedro vzglavnika:

oblikovana memory pena

-Zunanja prevleka:

visokokakovostna antialergijska tkanina 3D zračna tkanina

-Dimenzije:

50x32x10/8

-Vzglavnik je zapakiran v praktično škatlo z ročajem.

  • Zadrga
  • Antialergijska prevleka
  • Spominska pena
  • Možnost nakupa prevleke za vzglavnik