Vzglavnik Volna

Povprašajte za ceno

100% bombaž z volnenimi naravnimi vlakni

 

Dodaj v povpraševanje
Kategorija:

Opis

Vzglavnik MojSan Volna

  • Zunanja bombažna prevleka v kombinaciji s polnilom iz volnenih vlaken
  • Polnjenje z mehkimi silikonskimi kroglicami v lastni prevleki za visoko udobje
  • Primerno za tiste, ki imajo raje klasično obliko blazine
  • Zunanja prevleka z zadrgo je pralna pri 40°C

Vzglavnik MojSan Volna je klasični vzglavnik z zunanjo prevleko iz 100% bombažne tkanine, prešitim z volnenim slojem z notranjo prevleko polnjeno z mehkimi silikonskimi kroglicami. Volna, kot naravni izolator, ima lastnost regulacije temperature med spanjem. Pralna prevleka pri 40°C z zadrgo zagotavlja vrhunsko higiensko okolje za spanje.

Vzglavnik  ponujamo v dveh dimenzijah: 65×50 in 75×60.

 

PREDNOSTI:

Pralna prevleka s patentno zadrgo, polnjena nežnimi PES vlakni

Prevleko tega vzglavnika lahko operete pri temperaturi 40°C. Potrebno je odstraniti notranjost vzglavnika, ki je ločen del vzglavnika in sestoji iz bombažne tkanine, polnjene s PES mehkimi vlakni. Osnovna značilnost silikonske kroglice je trajni volumen zato se ni treba bati, da bi se vzglavnik sprijemal, kar omogoča brezskrbno uporabo. V sodobni proizvodnji vzglavnikov je silikonska kroglica našla svojo uporabo tudi zaradi svoje antialergijske lastnosti, saj težje absorbira pršice kot drugi materiali.

Bombažna prevleka vzglavnika, prešita s čistim naravnim slojem volne

Volna, naravno vlakno, diha s telesom in ima lastnost regulacije temperature med spanjem. Zaradi te lastnosti se volna, kot naraven in dostopen material, uporablja v industriji sistemov za spanje. Deluje kot izolator in regulira toploto, s čimer pomaga ustvariti idealno okolje za spanje, ki je nujno za učinkovit počitek.