NOTRANJA VRATA

Notranja vrata različnih modelov, površin in barvnih kombinacij vas zagotovo lahko prepričajo. Nekateri modeli so dobavljivi v roku 2- 3 delovnih dni.

Ponudimo vam lahko vrata dveh priznanih proizvajalcev:

  • Avstrijski KUNEX z blagovno znamko SOLIDO in
  • Nemški GARANT z blagovno znamko DONAU.

Ponujamo vam različne vrste obdelav:

  • CPL – Kratica CPL pomeni kontinuirano stiskan laminat. Površina vratnega krila iz CPL-ja je zaradi svoje strukture zelo odporna na udarce. Svetloba ne povzroča deformacije vidnega dela vrat. Kot glavna sestavina CPL vratnega krila je papir in smola. Čiščenje je enostavno, saj material ni posebno zahteven za vzdrževanje.
  • FURNIR – Furnir je material, ki ga pridobivamo iz naravnega lesa. Vratno krilo se s furnirjem prekrije. Vratno krilo iz furnirja je lažje in cenejše kot vratno krilo iz masivnega lesa. Les in posledično furnir pričarata izgled domačnosti in topline. Igra narave poživi izgled bivalnih površin in razbije vsakodnevno monotonost. Vzdrževanje furnirja zahteva dodatno nego, saj gre le za naraven material, ki je občutljivejši na udarce in praske.

Vrata so lahko klasična ali nebrazdana, kar pomeni, da je vratno krilo poravnano z vratnim okvirjem. V slednja vrata so vgrajeni skriti tečaji najvišjega kakovostnega razreda – SIMONSWERK, model TECTUS.

V krilo je moč vgraditi magnetno ključavnico, katera poleg tišjega delovanja doda piko na i elegantemu videzu vaših novih vrat.

Vsa nebrazdana vratna krila poleg sredice iz iverokala odlikuje dodatni stabilizator proti morebitnemu krivljenju, zato vsa nebrazdana vrata dosegajo klimatski razred B.

SALON POHIŠTVA ČRNOMELJ

OBIŠČITE NAŠ
SALON POHIŠTVA