Latofleks Activ Standard

Povprašajte za ceno

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 15,35 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
12 x 15,35 €
Odplačati želim čim prej
3 x 59,37 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 59,37 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Dodaj v povpraševanje
Kategorija: Šifra: Ni na voljo

Opis

MojSan Activ Standard izpolnjuje visoke zahteve po udobju in je den izmed boljših iz ponudbe latofleksov MojSan. Consko razporejene elastične letvice in gumijaste opore imajo lastnost dodatnega gibanja, medtem ko so letvice v predelu ramen mehkejše, da se lažje prilagajajo položaju in obliki telesa. Latofleks MojSan Activ Standard ima vse elemente za namestitev 5, 7 in več conskih ležišč.

Latofleks ima možnost prilagajanja regulatorjev trdote, pri čemer lahko s premikanjem plastičnih drsnikov, nameščenih na osrednjem delu latofleksa, prilagodite spalno podlago tako, da dosežete:

Tršo spalno podlago – razmaknite plastične drsnike proti robu.

Mehkejšo spalno podlago – pomaknite plastične drsnike proti sredini.

 

 

Latofleksi v izvedbi COMFORT in MOTORIC se lahko priporočajo bolnikom, ki veliko časa preživijo v postelji, pa tudi osebam, katerim je opcija dviganja vzglavja in vznožja pomembna v smislu dodatnega udobja in sprostitve. Priporočamo kombinacijo te vrste latofleksa z ležiščem Ortopedico. Za kombiniranje drugih vrst ležišč s to vrsto latofleksa nas prosim kontaktirajte.

 • Leseni okvir z vzmetjo za višjo raven udobja
 • Visokokakovosten okvir iz masivnega laminiranega bukovega lesa z 28 bukovimi letvicami
 • Gumijasti nosilci vzmetnih tirnic zagotavljajo fleksibilnost in udobje ležaja, nosilci SBS gredo čez sredinsko tirnico za mehak občutek na koncih okvirja
 • Izboljšana stabilnost s prečnim drogom
 • Letvice v predelu ramen so mehkejše, da omilijo pritisk in se lepše prilagajajo ležišču in s tem vašmu telesu.
 • Nastavljiva trdota na štirih letvicah
 • Višina 8,0 cm
 • Širina letve 3,5 cm
 • Razmik med letvicami 3,3 / 3,0 cm

Letvena podlaga oz. latofleks je ključni element v vsakem spalnem sistemu. Raznolika ponudba MojSan latofleksov je ustvarjena tako, da zadovolji čim širši spekter potreb uporabnikov.

Pri ustvarjanju optimalnega udobja je pomen latofleksa velik, njihove funkcije pa so:

 • prevzamejo del pritiska telesa in vzmetnici omogočajo dodatno prilagodljivost
 • zagotavljajo kroženje zraka in preprečujejo razvoj gliv in plesni
 • bistveno podaljša življenjsko dobo vaše vzmetnice

 

Postavitev vzmetnice na vezane plošče ali kovinsko mrežo po standardih sodobnih spalnih sistemov ni priporočljiva, saj ne omogoča zadostnega prezračevanja in onemogoča ergonomski položaja telesa. Najboljša izbira za vsako ležišče so fleksibilne letvice-letofleks, ki jih, vpete v leseni okvir, lahko umestimo v vsako ležišče.

Izbira prave letvene podloge igra pomembno vlogo pri stopnji udobja in da bi kar najbolje izkoristili lastnosti vaše vzmetnice, razmislite o možnosti izbire kvalitetnih latofleksov iz ponudbe MojSan.

 

 

 

Ležišča iz pene in lateksa morajo obvezno imeti latofleks podlago zaradi svoje strukture materiala, iz katerega je zgrajeno jedro ležišča, da jim zagotovimo ustrezen pretok zraka. Z letvenim dnom tudi zagotavljamo zadostno oporo ležišču in mu s tem podaljšamo življenjsko dobo.

Za ležišča iz pene in vzmetnice z žepkastim vzmetenjem priporočamo podlago latofleks z bolj gosto razporeditvijo letvic.

Pri klasičnem bonnell vzmetnem jedru ni nujna uporaba latofleksov, saj jih zaradi svoje notranje strukture krasi sposobnost elastičnosti in zračnosti. Jo pa vsekakor priporočamo, da še poveča učinek udobja.