null

KUHINJE

null

JEDILNICE

null

STOLI

null

KLOPI

null

BARSKI STOLI

null

BELA TEHNIKA

JEDILNICE

Odkrijte naše elegantne jedilnice in mize, ki bodo osvežile vaš prostor za druženje in obedovanje. Z vrhunskim dizajnom in kakovostnimi materiali ponujamo funkcionalna in privlačna pohištva, ki bodo ustvarila prijetno vzdušje v vašem domu. Ne glede na vaš slog in prostorske zahteve, pri nas boste našli jedilnice in mize, ki se popolnoma prilagajajo vašim potrebam. Preverite kolekcijo v našem salonu Hutar zdaj in ustvarite prostor, kjer se boste radi zbirali s svojimi najdražjimi.

STOLI IN KLOPI

Odkrijte našo široko ponudbo stolov in klopi, najrazličnejših proizvajalcev, kot so  Artles, Tri-star, Spinvalis, Murales, Standard Sarajevo,.. ki bodo dopolnili vaš dom ali poslovni prostor. Z elegantnim dizajnom in udobno obliko so naši kosi pohištva popolna kombinacija funkcionalnosti in sloga. Ne glede na vaše potrebe in okus vam ponujamo vrhunsko izdelane stole in klopi, ki bodo prinesli udobje in estetski čar v vaš prostor. Preverite zdaj našo kolekcijo na spletu ali se oglasite v našem Salonu pohištva Hutar in osvežite svoj dom z našimi kakovostnimi izdelki.

BARSKI STOLI

Oplemenitite svoj prostor s stilskim in udobnim barskim stolom iz naše kolekcije. Izdelan z mislijo na udobje in estetiko, naš barski stol bo zagotovil elegantno in funkcionalno dodatno sedišče v vaši kuhinji, jedilnici ali barih.Ponujamo širok izbor barskih stolov v različnih barvah, vzorcih in materialih, da boste lahko izbrali tistega, ki najbolje ustreza vašemu okusu in notranji opremi. Odkrijte zdaj našo kolekcijo barskih stolov in dopolnite svoj prostor s funkcionalnim in privlačnim kosom pohištva.

BELA TEHNIKA

KUHANJE IN PEČENJE- HLAJENJE- POMIVANJE- PRANJE

hutar-gorenje
hutar-miele
hutar-aeg
hutar-bosch
hutar-elektrolux

HLADILNIKI

hutar-liebherr

KUHALNE PLOŠČE

hutar-bora

HLADILNIKI

hutar-liebherr

KUHALNE PLOŠČE

hutar-bora

KUHINJSKE NAPE

hutar-faber
hutar-bosch
hutar-siccabo

POMIVALNA KORITA, KUHINJSKE ARMATURE

hutar-blanco
hutar-franke

SALON POHIŠTVA ČRNOMELJ

OBIŠČITE NAŠ
SALON POHIŠTVA