POSTELJE

Pomislite na posteljo kot na osrčje svoje spalnice. Zato je izbira te ključnega pomena. Prespimo tretjino svojega življenja, zato je kakovost spanja bistvenega pomena za naše dobro počutje. S skrbno izbrano posteljo lahko dosežemo bolj kakovosten spanec in izboljšamo svoje življenje. Tako v spletni trgovini, kot v samem salonu Hutar vam ponujamo široko paleto postelj, ki združujejo estetiko, udobje in kakovost. Ne glede na vaše želje glede dimenzij in oblik bomo skupaj našli posteljo, ki vam bo popolnoma ustrezala. Prepustite se udobju in pojdite v posteljo, ki vam bo omogočila miren in poživljajoč spanec vsako noč.

POSTELJA BOX SPRING

Izbira postelje oziroma ležišča je najpomembnejši korak na poti do dobrega spanca. Poleg dovršenega videza postelje in vzglavne stranice ki jo izberete po svojih željah je tu še vzmetnica, ki se mora prilegati glede na vaše telesne značilnosti in najpogostejši spalni položaj. Vzmetnica mora biti prilagojena sistemu box-spring zaradi stranskih-bočnih ojačitev. In če menite, da postelje, ki bi nudila takšno perfekcijo ni, se motite. BoxSpring postelja je plod dolgoletnega razvoja. Za njo ponosno stoji ekipa blagovne znamke Moj San, ki se z razvojem ležišč ukvarja že vrsto let. Veliko različnih materialov in barv. Box-spring se dobi v različnih širinah vse od 080 do 200cm.

Široka ponudba MojSan® latofleksov tudi v našem salonu pohištva.

LATOFLEKSI

Odkrijte udobje in kakovost vašega spanja z našo letveno podlago oz. latofleksa, ki je narejena po najvišjih standardih in iz najkakovostnejših materialov. MojSan latofleks združuje tradicionalno obrt z napredno tehnologijo, kar zagotavlja popolno podporo in udobje med spanjem. Zasnovan z mislijo na vaše dobro počutje, MojSan latofleks ponuja prilagodljivo podporo, ki se prilagaja vašim gibom in telesni obliki. To omogoča boljšo porazdelitev teže in zmanjšuje pritisk na vaše sklepe ter hrbtenico, kar pripomore k bolj sproščenemu in kakovostnemu spancu. MojSan letvena dna so na voljo v različnih dimenzijah in trdotah, kar vam omogoča, da izberete tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in preferencam. Ne glede na to, ali iščete trdnejšo ali mehkejšo podporo, vam latofleks zagotavlja prilagojeno rešitev za vaše udobje med spanjem. Poiščite si svojega, ki bo za vas najboljši!

Nadvložki MojSan®

NADVLOŽKI

Raziščite dodatno udobje in zaščito vaše postelje z MojSan nadvložki. MojSan nadvložki so oblikovani z mislijo na vaše udobje in zdrav spanec, saj zagotavljajo dodatno blaženje in podporo med spanjem. Narejeni iz visokokakovostnih materialov, ki so mehki na otip a hkrati trdni in vzdržljivi. Obogatijo vašo spalno izkušnjo z dodatnim oblazinjenjem, ki pomaga zmanjšati pritisk na vaše telo ter spodbuja sproščeno in udobno spanje. Poleg tega nudijo tudi zaščito vaše postelje pred obrabo in madeži ter podaljšajo življenjsko dobo vaše vzmetnice. Na voljo so v različnih dimenzijah, da se popolnoma prilagodijo vaši postelji in vašim potrebam. Z MojSan nadvložki boste vsako noč lahko uživali v luksuznem spancu in se prebudili spočiti ter osveženi. Prepustite se dodatnemu udobju in zaščiti z našim vrhunskim nadvložki in si zagotovite najboljše noči spanja.

SALON POHIŠTVA ČRNOMELJ

OBIŠČITE NAŠ
SALON POHIŠTVA