PISARNIŠKO POHIŠTVO, PISALNE MIZE IN PISARNIŠKI STOLI

Izbirate lahko pisarniške stole ali pisarniško pohištvo po namenu: direktorsko in operativno pisarniško pohištvo, pisarniški stoli in pisalne mize. Pisarniško pohištvo iz naše ponudbe predstavljamo z različnimi programi delovnih površin. Namenjeno je opremljanju vseh vrst poslovnih prostorov od operativnih pisarn, direktorskih kabinetov, sejnih sob, predavalnic, kongresnih centrov do domačih pisarn. Nudimo tudi opremo za restavracije in lokale.

PISARNIŠKE MIZE

Raziščite našo kolekcijo pisarniških miz, ki združuje funkcionalnost, udobje in estetiko za produktivno delo v udobnem okolju. Ne glede na potrebe ali slog pri nas boste našli pravo mizo – od elegantne za domačo pisarno do profesionalne za poslovni prostor. Z visokokakovostnimi materiali in različnimi stili vam omogočamo, da ustvarite prostor po vaši meri. Naše mize so vzdržljive in prilagojene sodobnemu načinu dela z dodatnimi funkcijami, kot so predali, police in kabelske rešitve, ki vam pomagajo organizirati delovno okolje. Odkrijte našo ponudbo in izpopolnite svoj delovni prostor z mizo, ki bo izpolnila vaša pričakovanja.

OPREMA IN IZDELAVE PISARNE PO MERI

Iščete popolno rešitev za vašo pisarno? Pri nas vam ponujamo izdelavo opreme in izdelav pisarn po meri, ki bo popolnoma ustrezala vašim potrebam in estetskemu okusu. Z našo storitvijo boste lahko oblikovali pisarno, ki bo odražala vašo edinstveno vizijo in povečala učinkovitost vašega delovnega okolja. Naša ekipa izkušenih oblikovalcev bo sodelovala z vami od začetka do konca, da bo vsak kos pohištva in vsaka postavitev prostora popolnoma prilagojena vašim željam.

IZDELANO PO ŽELJI KUPCA

IZDELANO PO ŽELJI KUPCA

IZDELANO PO ŽELJI KUPCA

IZDELANO PO ŽELJI KUPCA

Primer izdelave pisarniškega pohištva po meri in dobava pisarniških stolov ter pisarniških predalnikov

SALON POHIŠTVA ČRNOMELJ

OBIŠČITE NAŠ
SALON POHIŠTVA