Latofleks Vitasan Motoric

Povprašajte za ceno

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 16,08 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 16,08 €
Odplačati želim čim prej
3 x 218,67 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 218,67 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Dodaj v povpraševanje
Kategorija: Šifra: Ni na voljo

Opis

Latofleks Vitasan Motoric sodi v sam vrh ponudbe MojSan latofleks. Izjemno elastične, consko razporejene letvice in gumijaste podpore imajo lastnost prilagodljivega gibanja.

Latofleks Vitasan Motoric ponuja možnost elektronske nastavitve z dvigom v predelu glave in nog. Zahvaljujoč elektromotorju, ki je nameščen pod samim latofleksom in s pomočjo daljinskega upravljalnika, je mogoče dvigniti dele vzglavja in vznožja ter prilagoditi spalno podlagozahtevam uporabnika. Visoko vzdržljiv elektromotor zdrži večje telesne teže in ima vgrajene baterije, ki imajo funkcijo vrnitve latofleksa v prvotni položaj v primeru izpada električne energije.

Premikanje teh dveh prožnih delov latofleksa vam omogoča, da dvignete trup, spočijete utrujena stopala ali se preprosto sprostite v anatomsko pravilnem položaju.

Letvice v predelu ramen so mehkejše, da se lažje prilegajo položaju in obliki telesa. Latofleks MojSan Vitasan Motoric ima vse elemente za podporoležiščvišje kakovosti s 5, 7 in več conami. Ima dve visoko nosilni letvi in regulatorje trdote v osrednjem delu, ki so kombinirani s kakovostnimi gumijastimi nosilci ter izboljšanimi elastičnimi letvicami.

 

 

Latofleksi v izvedbi COMFORT in MOTORIC se lahko priporočajo bolnikom, ki veliko časa preživijo v postelji, pa tudi osebam, katerim je opcija dviganja vzglavja in vznožja pomembna v smislu dodatnega udobja in sprostitve. Priporočamo kombinacijo te vrste latofleksa z ležiščemOrtopedico. Za kombiniranje drugih vrst ležišč s to vrsto latofleksa nas prosim kontaktirajte.

 • Leseni okvir z vzmetmi za višjo raven udobja
 • Visokokakovosten okvir iz masivnega lepljenega lesa z 42 letvicami
 • Premični nosilci vzmetnih tirnic zagotavljajo fleksibilnost in udobje, nosilci SBS gredo čez sredinsko tirnico za mehak občutek na koncih okvirja
 • Izboljšana stabilnost s prečnim drogom
 • Letvice v predelu ramen so mehkejše, da omilijo pritisk in se lepše prilagajajo  ležišču in s tem vašemu telesu
 • V osrednjem delu ima regulatorje trdote na kar 9 letvicah
 • Višina 8,0 cm
 • Širina letve 2,3 cm
 • Razmik med letvicami 1,5 cm

Letvena podlaga oz. latofleks je ključni element v vsakem spalnem sistemu. Raznolika ponudba MojSan latofleksov je ustvarjena tako, da zadovolji čim širši spekter potreb uporabnikov.

Pri ustvarjanju optimalnega udobja je pomen latofleksa velik, njihove funkcije pa so:

 • prevzamejo del pritiska telesa in vzmetnici omogočajo dodatno prilagodljivost
 • zagotavljajo kroženje zraka in preprečujejo razvoj gliv in plesni
 • bistveno podaljša življenjsko dobo vaše vzmetnice

 

Postavitev vzmetnice na vezane plošče ali kovinsko mrežo po standardih sodobnih spalnih sistemov ni priporočljiva, saj ne omogoča zadostnega prezračevanja in onemogoča ergonomski položaja telesa. Najboljša izbira za vsako ležišče so fleksibilne letvice-letofleks, ki jih, vpete v leseni okvir, lahko umestimo v vsako ležišče.

Izbira prave letvene podloge igra pomembno vlogo pri stopnji udobja in da bi kar najbolje izkoristili lastnosti vaše vzmetnice, razmislite o možnosti izbire kvalitetnih latofleksov iz ponudbe MojSan.

 

 

 

Ležišča iz pene in lateksa morajo obvezno imeti latofleks podlago zaradi svoje strukture materiala, iz katerega je zgrajeno jedro ležišča, da jim zagotovimo ustrezen pretok zraka. Z letvenim dnom tudi zagotavljamo zadostno oporo ležišču in mu s tem podaljšamo življenjsko dobo.

Za Ležišča iz pene in vzmetnice z žepkastim vzmetenjem priporočamo podlago latofleks z bolj gosto razporeditvijo letvic.

Pri klasičnem bonnell vzmetnem jedru ni nujna uporaba latofleksov, saj jih zaradi svoje notranje strukture krasi sposobnost elastičnosti in zračnosti. Jo pa vsekakor priporočamo, da še poveča učinek udobja.