Latofleks Activ Motoric

Povprašajte za ceno

ali
Hitro in enostavno obročno odplačevanje
Že od 14,09 €
Vaš mesečni obrok
Izračun obrokov
Enostavni obročni nakupi
Želim čim nižji obrok
48 x 14,09 €
Odplačati želim čim prej
3 x 191,52 €
Želim si izbrati svoje obroke
3 x 191,52 €

Leanpay omogoča enostavne obročne nakupe preko spleta. Za obročno plačilo v košarici izberi Leanpay. Informativni izračun ne vključuje stroškov ocene tveganja.

Dodaj v povpraševanje
Kategorija: Šifra: Ni na voljo

Opis

MojSan Activ Motoric izpolnjuje visoke zahteve po udobju in je eden izmed boljših iz ponudbe latofleksov MojSan. Ponuja možnost elektronske nastavitve z dvigom v predelu glave in nog. Zahvaljujoč elektromotorju, ki je nameščen pod samim latoflexom in s pomočjo daljinskega upravljalnika, je mogoče dvigniti dele vzglavja in vznožja ter prilagoditi spalno površino zahtevam uporabnika. Visoko vzdržljiv elektromotor nemškega proizvajalca Okin zdrži tudi velike telesne teže in ima vgrajene baterije, ki imajo funkcijo vračanja latoflexa v prvotni položaj v primeru izpada električne energije.

Premikanje teh dveh prožnih delov latofleksa vam omogoča, da dvignete trup, spočijete utrujena stopala ali se preprosto sprostite v anatomsko pravilnem položaju.

Consko razporejene elastične letvice in gumijaste opore imajo lastnost dodatnega gibanja, medtem ko so lamele v predelu ramen mehkejše, da se lažje prilagajajo položaju in obliki telesa. Latofleks MojSan Activ Motoric ima vse elemente za namestitev 5, 7 in večconskih ležišč.

Latofleks ima možnost prilagajanja regulatorjev trdote, pri čemer lahko s premikanjem plastičnih drsnikov, nameščenih na osrednjem delu latofleksa, prilagodite spalno podlago tako, da dosežete:

Tršo spalno podlago – razmaknite plastične drsnike proti robu.

Mehkejšo spalno podlago – pomaknite plastične drsnike proti sredini.

 

 

Latofleksi v izvedbi COMFORT in MOTORIC se lahko priporočajo bolnikom, ki veliko časa preživijo v postelji, pa tudi osebam, katerim je opcija dviganja vzglavja in vznožja pomembna v smislu dodatnega udobja in sprostitve. Priporočamo kombinacijo te vrste latofleksa z ležiščem Ortopedico. Za kombiniranje drugih vrst ležišč s to vrsto latofleksa nas prosim kontaktirajte.

 • Leseni okvir z vzmetjo za višjo raven udobja
 • Visokokakovosten okvir iz masivnega laminiranega bukovega lesa z 28 bukovimi letvicami
 • Gumijasti nosilci vzmetnih tirnic zagotavljajo fleksibilnost in udobje ležaja, nosilci SBS gredo čez sredinsko tirnico za mehak občutek na koncih okvirja
 • Izboljšana stabilnost s prečnim drogom
 • Letvice v predelu ramen so mehkejše, da omilijo pritisk in se lepše prilagajajo ležišču in s tem vašemu telesu.
 • Nastavljiva trdota na štirih letvicah
 • Višina 8,0 cm
 • Širina letve 3,5 cm
 • Razmik med letvicami 3,3 / 3,0 cm

Letvena podlaga oz. latofleks je ključni element v vsakem spalnem sistemu. Raznolika ponudba MojSan latofleksov je ustvarjena tako, da zadovolji čim širši spekter potreb uporabnikov.

Pri ustvarjanju optimalnega udobja je pomen latofleksa velik, njihove funkcije pa so:

 • prevzamejo del pritiska telesa in vzmetnici omogočajo dodatno prilagodljivost
 • zagotavljajo kroženje zraka in preprečujejo razvoj gliv in plesni
 • bistveno podaljša življenjsko dobo vaše vzmetnice

 

Postavitev vzmetnice na vezane plošče ali kovinsko mrežo po standardih sodobnih spalnih sistemov ni priporočljiva, saj ne omogoča zadostnega prezračevanja in onemogoča ergonomski položaja telesa. Najboljša izbira za vsako ležišče so fleksibilne letvice-letofleks, ki jih, vpete v leseni okvir, lahko umestimo v vsako ležišče.

Izbira prave letvene podloge igra pomembno vlogo pri stopnji udobja in da bi kar najbolje izkoristili lastnosti vaše vzmetnice, razmislite o možnosti izbire kvalitetnih latofleksov iz ponudbe MojSan.

 

 

Ležišča iz pene in lateksa morajo obvezno imeti latofleks podlago zaradi svoje strukture materiala, iz katerega je zgrajeno jedro ležišča, da jim zagotovimo ustrezen pretok zraka. Z letvenim dnom tudi zagotavljamo zadostno oporo ležišču in mu s tem podaljšamo življenjsko dobo.

Za ležišča iz pene in vzmetnice z žepkastim vzmetenjem priporočamo podlago latofleks z bolj gosto razporeditvijo letvic.

Pri klasičnem bonnell vzmetnem jedru ni nujna uporaba latofleksov, saj jih zaradi svoje notranje strukture krasi sposobnost elastičnosti in zračnosti. Jo pa vsekakor priporočamo, da še poveča učinek udobja.