HOTELSKI PROGRAM

Poleg prodaje pohištva za dom, počitniški objekt… Se naše podjetje ukvarja z opremljanjem hotelskih kapacitet. 

-V ponudbi imamo veliko izbiro hotelskih ležišč in postelj z edinstvenim vzmetenjem.

– Ponujamo tudi dodatke za opremo objektov: posteljnina, vzglavniki, brisače, kopalniški tepihi,…

Le profesionalno izdelana postelja je dovolj robustna in trpežna, da lahko zadovolji investitorja in gosta. Program je namenjen malim in velikim hotelom, apartmajem, hostlom, sobam, turističnim kmetijam, planinskim kočam,… Zelo pozitivne izkušnje naših kupcev nas še toliko bolj ženejo k nadaljevanju razvoja na tem področju. Veliko uporabnikov hotelskih postelj si le te zaželi tudi za domačo spalnico, kar nedvomno govori o udobnosti in kvaliteti izdelkov.

Vsakega kupca obravnavamo individualno. Pomeni, da je ponudba izdelana točno po njegovih željah in potrebah. Glede na dogovor lahko opravimo tudi ogled in svetovanje na objektu. 

Vzporedno z kvalitetnimi posteljami, Vam lahko priskrbimo hotelsko posteljnino, vzglavnike, odeje, brisače skratka vse na enem mestu.

Poleg zgoraj naštetega, Vam za vašo nastanitveno kapaciteto lahko ponudimo tudi po meri narejeno pohištvo, kjer je izbor materialov in barvnih odtenkov velik in s tem se lahko prilagodimo željam investitorjev in projektantov.

Vsled večletnim izkušnjam na tem področju Vam lahko svetujemo kaj je dovolj dobro za zadovoljnega gosta, zato se lahko zanesete na nas, kot zanesljivega partnerja pri opremljanju ali prenovi vaših nastanitvenih kapacitet.

Kontaktna oseba za opremo objektov:

g. Rudi Hutar

M +386 (0)40 525 567
T +386 (0)7 3567 600
E info@hutar.si